Husk at du alltid får fri frakt på bestillinger over 500kr!

Frakt og Betaling

Frakt

- Rask levering på 2-4 virkedager.

- Vi har en fast lav fraktpris på 39kr per forsendelse.

- Pakken blir levert rett i postkassen din.*

Din bestilling

Når du bestiller hos oss,  har vi som mål å sende bestillingen din fra oss samme dag eller senest dagen etter bestillingen er lagt inn. Vi vet hvor kjedelig det er å vente på ting man bestiller på internett, så vi vil bruke så kort tid som mulig på lageret vårt. Pakken din blir levert av Bring rett i postkassen din 2-4 virkedager etter at den er sendt fra oss. I noen tilfeller hvor det er store bestillinger og pakken er stor, kan det hende at pakken blir levert på ditt nærmeste postkontor fordi den ikke får plass i postekassen.

*I noen tilfeller hvor pakken ikke får plass i postkassen vil pakken bli sendt til ditt nærmeste postkontor eller post i butikk. Da vil posten gi deg beskjed. Om pakken ikke blir hentet på postkontoret, blir den returnert til oss etter 14 dager. Du vil da bli fakturert for returkostnadene.

Betaling

Hos oss kan du betale med både Visa og Mastercard trygt med "Stripe Payments". Dette er en trygg betalingstjeneste som tilbyr 3D Secure for ekstra sikkerthet ved betaling på nett.