OPPHØRSSALG! -50% PÅ ALLE VARER!

Frakt og Betaling

Frakt

- Rask levering på 2-5 virkedager.

- Vi har en fast lav fraktpris på 39kr per forsendelse.

- Pakken blir levert rett i postkassen din.*

Din bestilling

Når du bestiller hos oss,  har vi som mål å sende bestillingen din fra oss samme dag eller senest dagen etter bestillingen er lagt inn. Vi vet hvor kjedelig det er å vente på ting man bestiller på internett, så vi vil bruke så kort tid som mulig på lageret vårt. Pakken din blir levert av Bring rett i postkassen din 2-4 virkedager etter at den er sendt fra oss. I noen tilfeller hvor det er store bestillinger og pakken er stor, kan det hende at pakken blir levert på ditt nærmeste postkontor fordi den ikke får plass i postekassen.

*I noen tilfeller hvor pakken ikke får plass i postkassen vil pakken bli sendt til ditt nærmeste postkontor eller post i butikk. Da vil posten gi deg beskjed. Om pakken ikke blir hentet på postkontoret, blir den returnert til oss etter 14 dager. Du vil da bli fakturert for returkostnadene.

Betaling

Hos oss betaler du trygt med Klarna. Klarna har blitt en av de største betalingstilbyderne på nett, og her kan du enkelt betale med både faktura, kort og delbetaling. Om du lurer på mer om klarna, kan du lese mer her : https://www.klarna.com/no/ .